Rok 2018 - obchody XX - lecia Polskiego Stowarzyszenia Pielęgniarek Epidemiologicznych
Szczepionka przeciw COVID -19 opinia
22 grudnia 2020
WAŻNE
15 stycznia 2021

NADCHODZĄCE SZKOLENIA ON-LINE

Witamy wszystkich w Nowym Roku i życzymy wszystkiego co najlepsze!
Zapraszamy na kolejną dawkę wiedzy w nowych, bezpłatnych szkoleniach on-line:

11 stycznia o godz. 18.00
Higiena Rany w przebiegu owrzodzenia goleni

Szkolenie on-line, poprowadzi dr n. o zdrowiu Paulina Mościcka, ekspert z zakresu leczenia ran, z wieloletnim doświadczeniem. Dr Paulina Mościcka jest adiunktem na Wydziale Nauk o Zdrowiu Collegium Medicum w Bydgoszczy, współautorką wielu prac naukowych, książek, publikacji dotyczących leczenia ran.

14 stycznia od godz. 18.00
Jak nakarmić ranę? Żywienie pacjenta z ranami.
Spotkanie szkoleniowe on-line poprowadzi uznany Ekspert – prof. Stanisław Kłęk – specjalista chirurgii ogólnej, chirurgii onkologicznej i żywienia klinicznego. Kierownik Kliniki Chirurgii Onkologicznej Narodowego Instytutu Onkologii Oddział w Krakowie. Prezes Polskiego Towarzystwa Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu (POLSPEN).

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat potwierdzający udział. Po zarejestrowaniu, na podanego w rejestracji maila dostaniesz link do pokoju, gdzie odbędzie się spotkanie. Wystarczy na niego kliknąć aby dołączyć. Jeśli nie dostałeś linka, może e-mail był niewłaściwy? Sprawdź również folder spam lub inne. Najlepiej oglądać spotkanie przez przeglądarkę Opera, Chrome lub Safari.
Do zobaczenia!

Z życzeniami zdrowia,
Zespół ConvaTec
Pobierz obrazki
Higiena Rany w przebiegu owrzodzenia goleni
11 stycznia o godz. 18.00
Pobierz obrazki
Jak nakarmić ranę? Żywienie pacjenta z ranami
14 stycznia o godz. 18.00
Zapraszamy do obejrzenia szkoleń z zeszłego roku. Zamieszczane są sukcesywnie na stronie dlaspecjalistow.mojarana.pl
Chcesz wiedzieć więcej o leczeniu ran i opatrunkach? Wejdź na stronę dlaspecjalistow.mojarana.pl Znajdziesz tam praktyczne porady, filmy i artykuły osób zajmujących się ranami. Możesz dołączyć też do nas na Facebooku.